Pc hulp Hoofddorp

[vc_row css=”.vc_custom_1477473663193{background-image: url(http://www.wendautomatisering.nl/wp-content/uploads/2016/10/gras960x1225-1.jpg?id=107) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Pc hulp te Hoofddorp

Is uw computer al wat ouder en wordt deze langzaam steeds trager? U kunt een nieuwe computer overwegen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw computer te laten repareren en onderhouden door W&A Automatisering. W&A Automatisering biedt pc hulp in Hoofddorp. W&A Automatisering is opgericht door Danny van der Lingen in 2008. Computers en laptops zijn niet goedkoop en daarom vindt hij het belangrijk dat men zo lang mogelijk van zijn/haar computer of laptop gebruik kan maken. W&A Automatisering schoont uw computer op, maakt hem sneller en beschermt de computer tegen problemen.

Onze diensten

W&A Automatisering biedt pc hulp te Hoofddorp. Wij helpen u graag met al uw computerproblemen, van zowel vaste computers als laptops. Naast het oplossen van problemen met uw computer, kunnen wij u ook helpen met problemen met uw internetverbinding, back-up, data recovery, telefoon reparatie en verhuur van beamers, laptops, randapparatuur en 3G/4G router. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij deze problemen snel en vakkundig voor u kunnen oplossen.

Wij vinden het belangrijk dat problemen snel voor u worden opgelost. Aangezien er een aantal storingen op afstand kunnen worden opgelost, bieden wij ‘hulp op afstand’. Op deze manier wordt u snel online geholpen door één van onze experts. Voor complexere problemen maken wij graag een afspraak met u bij ons op de zaak of bij u thuis.

Contact

Wilt u gebruik maken van pc hulp en bent u woonachtig in Hoofddorp of omgeving? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij voorzien u graag van deskundig advies en helpen u bij al uw computerproblemen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”255″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row]