Pc hulp te Hoofddorp

Is uw computer al wat ouder en wordt deze langzaam steeds trager? U kunt een nieuwe computer overwegen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw computer te laten repareren en onderhouden door W&A Automatisering. W&A Automatisering biedt pc hulp in Hoofddorp. W&A Automatisering is opgericht door Danny van der Lingen in 2008. Computers en laptops zijn niet goedkoop en daarom vindt hij het belangrijk dat men zo lang mogelijk van zijn/haar computer of laptop gebruik kan maken. W&A Automatisering schoont uw computer op, maakt hem sneller en beschermt de computer tegen problemen.

Onze diensten

W&A Automatisering biedt pc hulp te Hoofddorp. Wij helpen u graag met al uw computerproblemen, van zowel vaste computers als laptops. Naast het oplossen van problemen met uw computer, kunnen wij u ook helpen met problemen met uw internetverbinding, back-up, data recovery, telefoon reparatie en verhuur van beamers, laptops, randapparatuur en 3G/4G router. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij deze problemen snel en vakkundig voor u kunnen oplossen.

Wij vinden het belangrijk dat problemen snel voor u worden opgelost. Aangezien er een aantal storingen op afstand kunnen worden opgelost, bieden wij ‘hulp op afstand’. Op deze manier wordt u snel online geholpen door één van onze experts. Voor complexere problemen maken wij graag een afspraak met u bij ons op de zaak of bij u thuis.

Contact

Wilt u gebruik maken van pc hulp en bent u woonachtig in Hoofddorp of omgeving? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij voorzien u graag van deskundig advies en helpen u bij al uw computerproblemen.