Reparatie computer

[vc_row css=”.vc_custom_1477473663193{background-image: url(http://www.wendautomatisering.nl/wp-content/uploads/2016/10/gras960x1225-1.jpg?id=107) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Reparatie computer

Computers zijn niet goedkoop en daarom vinden wij het belangrijk dat men zo lang mogelijk van zijn of haar computer gebruik kan maken. Naarmate een computer ouder wordt raakt hij voller, gaat trager werken en levert vaker problemen op. Bent u op zoek naar iemand die deze computerproblemen deskundig en snel voor u kan oplossen? W&D Automatisering helpt zowel bedrijven als particulieren met de reparatie van hun computer(s).

Deskundig en snel

W&D Automatisering is opgericht door Danny van der Lingen in 2008. Ar meer dan 8 jaar helpen wij bedrijven en particulieren met de reparatie en onderhoud van hun computer of laptop. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van het feit dat uw computerprobleem deskundig en snel wordt opgelost. W&A Automatisering zorgt ervoor dat uw computer weer sneller wordt, zodat deze langer meegaat en u niet direct een nieuwe hoeft aan te schaffen.

W&A Automatisering vindt het belangrijk dat de klant zo goed mogelijk wordt geholpen. W&D Automatisering lost daarom niet alleen het probleem op, maar treft ook maatregelen om problemen in de toekomst te voorkomen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw computer goed beveiligd is, zodat u geen risico (meer) loopt op een computervirus.

Contact

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen met uw computerproblemen? W&D Automatisering helpt u graag met de reparatie van uw computer. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie of advies? Neemt u dan telefonisch contact met ons op, u vindt het telefoonnummer op de contactpagina. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”245″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row]