Virus beveiliging

W&D Automatisering is gevestigd in Hoofddorp. Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van reparatie en onderhoud van computer en laptops bent u bij W&D Automatisering aan het juiste adres! W&D Automatisering werd opgericht door Danny van der Lingen in 2008. W&D Automatisering helpt bedrijven en particulieren bij computerproblemen. W&D Automatisering is gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud van computers en laptops. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor virus beveiliging.  

 

Wie een internetverbinding heeft, kan te maken krijgen met een computervirus. Een computervirus kan er voor zorgen dat u moeilijk op internet kan, u geen toegang meer heeft tot programma’s en uw computer een stuk trager is. W&D Automatisering helpt u bij het verwijderen van het computervirus, daarnaast kunnen wij u ook helpen bij de algehele beveiliging van uw computer zodat u niet nog een keer te maken krijgt met een computervirus.

Onze diensten

W&D helpt niet alleen met het beveiligen van uw computer tegen computervirussen, u kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van laptops en computers. W&D Automatisering helpt u onder andere bij:

         Computerstoring;
         Data recovery;
         Defect toetsenbord;
         Defect scherm;
         Het opschonen en sneller maken van uw computer of laptop.

Contact

Wilt u uw computer beveiligen door middel van een virus beveiliging of heeft u interesse in één van onze andere diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een afspraak. W&D Automatisering staat voor u klaar om u te voorzien van advies en u te helpen bij al uw computerproblemen.